Agenda

De Vossenburcht, groep 3

Groep 3 van bs de Vossenburcht uit Nijmegen komt op bezoek. Op school hebben de leerlingen aandacht besteed aan sprookjes, beroepen, safari en de lente. Tijdens het bezoek gaan wij onderzoeken wat koeien en kalfjes met deze onderwerpen te maken hebben.
Lees meer

Informatiebijeenkomst Bolsterboerderij

Op donderdag 14 februari 2019 vindt van 13.30u tot 14.00u de aftrap plaats voor het 10e seizoen van de Bolsterboerderij. Deze dag worden de ouders geïnformeerd over de werkwijze en het programma van de Bolsterboerderij. Ook is er deze middag ruimte om vragen te stellen en opmerkingen te...
Lees meer

Campina boerderijdag op de Scheerskamp

Op 10 juni 2019 doen wij met onze boerderij mee aan de Campina open boerderijdag. Wij hopen u dan te kunnen begroeten op onze boerderij. Houdt onze site en facebookpagina in de gaten voor alle ontwikkelingen rondom de open dag.
Lees meer

Inschrijven Boerenprachttraining

Wij willen graag op korte termijn starten met een cursus zelfvertrouwen en zelfstandigheid voor pubers. Heeft u hier belangstelling voor, neem dan contact met ons op. U kunt bellen of mailen, of u kunt het contactformulier van deze site invullen.
Lees meer