Boerenpracht

Door de ervaringen die ik heb opgedaan binnen de boerderijeducatie en op de boerderijschool, heb ik besloten om naast educatie, meer te doen met alles wat de Boerenpracht op onze boerderij te bieden heeft.
 
Zo verzorg ik een boerenprachttraining met als thema "Belevend Leren". Deze training wordt aangeboden in samenwerking met Boerderijeducatie Nederland en kan alleen gevolgd worden wanneer u lid bent van een samenwerkingsverband dat is aangesloten bij Boerderijeducatie Nederland.  
 
Boerenpracht als zinvolle dagbesteding. In het najaar van 2019 willen wij starten met het aanbieden van een zinvolle dagbesteding aan jongeren met een beperking. Heeft u belangstelling voor deze vorm van dagbesteding, neem dan contact met ons op via het contactformulier. In onderling overleg kunnen we dan kijken, welke mogelijkheden wij hebben en of deze aansluiten bij u vragen en wensen.
 
Boerenpracht in communicatie. Wilt u alles leren en ervaren over non-verbale communicatie, kom dan eens koeknuffelen op onze boerderij. Onze koeien houden u een spiegel voor en laten u direct zien welke reactie uw benadering oproept. Met een workshop koeknuffelen krijgt u op een hele relaxte manier inzicht in de kracht van non-verbale communicatie. Heeft u interesse in een workshop koeknuffelen, vul dan het contactformulier in op deze site.
 

Mocht u andere suggesties hebben voor trainningen of workshops waarbij Boerenpracht een rol kan vervullen, dan ga ik graag met u in gesprek om te kijken of ik aan uw wensen tegemoet kan komen. Ik kijk graag met u naar de mogelijkheden voor groepstrainingen of individuele begeleidingstrajecten. Wanneer u het contactformulier invult, neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

De Scheerskamp

Hermien van der Aa
Piekenbroek 3
6616 BN Hernen
boerderij@descheerskamp.nl
Mogelijk gemaakt door Webnode