De Trainers

Mijn naam is Hermien van der Aa. Samen met mijn man Jos, run ik een melkvee en educatieboerderij in Hernen.Wij verzorgen educatie voor basisscholen, middelbare scholen, MBO's en HBO's. Zie hiervoor het tabblad "Klasseboeren". 
Daarnaast verzorgen voor de sbo de Bolster, de "Boerderijschool". Binnen dit project besteden naast kennis en kunde over de boerderij, veel aandacht aan de social ontwikkelingen van de kinderen. Tijdens dit project ervaren wij steeds opnieuw weer hoeveel mogelijkheden de boerderij biedt, om kinderen te leren vertrouwen, grenzen te verleggen en zelfstandigheid te trainen. Dit heeft mij op het idee gebracht de boerderij in te zetten als middel om te werken aan het zelfvertrouwen en de zelfstandigheid van jongeren van 12-14 jaar.
Ik ben opgeleid tot NLP-master en topcoach. De training zal dan ook gebasseerd zijn op de principes van NLP. NLP gaat over het aanleren van nieuwe strategie├źn om veel voorkomende situaties te benaderen.
Hermien van der Aa
 
De ouderavonden, die bij deze training horen zullen worden verzorgd door Josien Warris van Meervoormekaar. Zij heeft een jarenlange ervaring in werken met jeugd en jongeren. Zij heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met het verzorgen van cursussen en informatieavonden over "Jeugd en Opvoeding".