Dagbesteding 

Hallo, wij zijn Jos en Hermien van der Aa en samen runnen wij een melkveebedrijf op de Piekenbroek in Hernen. Op ons bedrijf ontvangen wij al vele jaren leerlingen en studenten, om hen te leren over de herkomst van ons voedsel.

Daarnaast hebben wij al 10 jaar ervaring opgedaan met het begeleiden van leerlingen uit het speciaal onderwijs. Onze opgedane ervaring en kennis zetten wij vanaf heden in voor het opzetten van een kleinschalige zinvolle dagbesteding in de melkveehouderij. Op onze boerderij krijg je alle ruimte je eigen talenten te ontdekken en nieuwe dingen te leren. Deze talenten vormen de basis voor de dagbesteding, die je bij ons volgt. En wanneer dat mogelijk is, gaan we deze talenten verder uitwerken om uiteindelijk uit te kunnen stromen naar een reguliere baan. 

Ben jij graag buiten, steek je graag de handen uit de mouwen en ben je niet bang om vies te worden ? Dan kunnen wij wellicht iets voor jou betekenen wanneer je op zoek bent naar een zinvolle of arbeidsmatige dagbesteding in de frisse buitenlucht.