Wie zijn wij

Wij zijn Jos en Hermien van der Aa. Samen runnen wij een melkveebedrijf in Hernen. Op onze boerderij verzorgen wij 70 melkkoeien en 50 stuks jongvee en kalveren. In 2009 zijn wij begonnen met het ontvangen van leerlingen en studenten op ons melkveebedrijf. Wij willen hen graag kennis laten maken met de herkomst van ons voedsel, de invloed van de omgeving op de boerderij en vice versa, het leven op een boerderij en de mogelijkheden om te leren op de boerderij. Al vrij snel kwamen wij tot de ontdekking dat kinderen niet alleen veel kennis vergaren tijdens een boerderijbezoek, maar dat zij ook veel leren op het gebied van sociaal emotionele ontwikkeling. Persoonlijke groei en ontwikkeling nemen dan ook een belangrijke plaats in, in het programma van groepen die meerdere malen per seizoen bij ons op de boederij komen leren en werken. 
 
Naast leerlingen en studenten willen wij ook bedrijven de gelegenheid geven te leren op de boerderij. Met een workshop koeknuffelen geven wij uw werknemers inzicht in de kracht van de non-verbale communicatie. 
 
Wat wij te bieden hebben en hoe u contact met ons kunt opnemen, leest u onder de verschillende menu items. Wij wensen u een aangenaam verblijf op onze site en hopen u een keer te mogen begroeten op onze boerderij.