Wie zijn wij

Wij zijn Jos en Hermien van der Aa. Samen runnen wij een melkveebedrijf in Hernen. Op onze boerderij verzorgen wij 75 melkkoeien en 75 stuks jongvee en kalveren. In 2009 zijn wij begonnen met het ontvangen van leerlingen en studenten op ons melkveebedrijf. Wij willen hen graag kennis laten maken met de herkomst van ons voedsel, de invloed van de omgeving op de boerderij en vice versa, het leven op een boerderij en de mogelijkheden om te leren op de boerderij. Al vrij snel kwamen wij tot de ontdekking dat kinderen niet alleen veel kennis vergaren tijdens een boerderijbezoek, maar dat zij ook veel leren op het gebied van sociaal emotionele ontwikkeling. Persoonlijke groei en ontwikkeling nemen dan ook een belangrijke plaats in, in het programma van groepen die meerdere malen per seizoen bij ons op de boederij komen leren en werken. 
 
Dit heeft er toe geleid dat wij besloten te starten met een "Boerenprachttraining", deze training heeft tot doel kinderen met meer zelfvertrouwen te geven en zelfstandiger te laten werken. U leest hier meer over op de pagina "Boerenprachttraining". Na het volgen van de benodigde training hopen wij kinderen te kunnen begeleiden naar een meer zelfverzekerde toekomst.
 
Wat wij te bieden hebben en hoe u contact met ons kunt opnemen, leest u onder de verschillende menu items. Wij wensen u een aangenaam verblijf op onze site en hopen u een keer te mogen begroeten op onze boerderij.